Onze Partners
Duvel Moortgat


De geschiedenis van Duvel Moortgat is er een van respect voor traditie en familiewaarden. Het bestaat al sinds 1871. Vandaag waakt de vierde generatie van de familie Moortgat over de erfenis van stichter Jan-Leonard Moortgat en zijn twee zonen Albert en Victor.

Brouwerij De Valk


Al 25 jaar zijn Brouwerij De Valk en De Koninck een gevestigde waarde in Wijnegem en omstreken. Na de overname in augustus 2010 werd Brouwerij De Valk het unieke distributieplatform van Duvel Moortgat. 40 werknemers bieden dagelijks een uitstekende belevering van dranken aan ongeveer 600 verkooppunten. Met een uitgebreid gamma van waters, frisdranken, bieren en wijnen zijn we dan ook één van de grootste drankenhandels uit het Antwerpse en tevens een belangrijke speler binnen Vlaanderen.

Succes Koffie


Van een bescheiden start in 1888 als importbedrijf voor koloniale waren groeide Succes Koffie uit tot een van de voorname leveranciers van koffie aan horeca en bedrijven. Al meer dan een eeuw wordt gebouwd aan de weg om kwaliteitskoffie aan te bieden aan onze klanten. Als je goede koffie wilt zit je hier op de juiste plaats.

Van Zon


Al sinds 1964 vertrouwen klanten op het aanbod, de kwaliteit en service van Van Zon.. Door horecabedrijven een 7/7 service te bieden en een assortiment waar elke chef zich in kan vinden, maken we het verschil in de sector. Bovendien houden we onze klanten continu op de hoogte van nieuwe trends via demo's, workshops en info-sessies..

Frigo NV


Frigo NV is een groothandel in vlees, opgericht in 1925 te Antwerpen. Een familiebedrijf sinds vele generaties. Ooit begonnen met de handel in levend vee, sindsdien geëvolueerd tot het dynamische bedrijf met een groot assortiment van kwaliteitsvlees, -wild en -gevogelte. Onze producten komen vanuit de hele wereld. Wij verkopen voornamelijk in België en sommige landen in Europa weten ons te vinden. Ook aan overige landen als er zich opportuniteiten voordoen.

Thissen Biljarts


THISSEN Biljarts is een familiebedrijf opgericht in 1898 en wordt tot op heden nog steeds geleid door de 4de en 5de generatie. Zo heeft elke generatie zijn steentje bijgedragen om uit te groeien tot één van de voornaamste biljart leveranciers van vandaag. Amusement.be is meer dan biljart alleen. Het is de e-commerce afdeling van THISSEN Biljarts nv waar U kennis kan maken met een waaier van producten voor gans de familie.